2021-09-03 07:47Pressmeddelande

Sveriges smartaste kebabsåser är här

Schysst käks populära kebabsåser kommer nu i smarta nya klämflaskor med hällpipSchysst käks populära kebabsåser kommer nu i smarta nya klämflaskor med hällpip

Nu rullar Schysst käk ut nya uppdaterade kebabsåser i dagligvaruhandeln. Förfinade recept, smarta återanvändbara klämflaskor, hällpip och med större mängd sås i förpackningarna än tidigare. 

De nya kebabsåserna i Schysst käks sortiment för hemmakebab kommer som tidigare i de fyra populära smakerna vitlök, het, mild och vego.

- Äntligen är de här! Klämflaskor har länge använts i professionella kök, nu ser vi till att hemmakebaben runt om på Svenskarnas middagsbord kan få samma snygga touch och perfekt mängd sås som på vilken restaurang som helst, säger Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges mästerkock och grundare av Schysst käk. 

Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges Mästerkock och grundare av Schysst käk

Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges Mästerkock och grundare av Schysst käk

De nya förpackningarna rymmer 250 ml, är 100% återvinningsbara och går enkelt att återanvända. Klämflaskorna är framtagna i en storlek som passar både stora och små händer.

- Sås är kul och det ska vara kul att använda sås! Vi har haft en testpanel med barn och de älskar att ringla på sås över hemmakebaben, man slipper kladd med skedar och alla kan göra sin grej, säger Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges mästerkock och grundare av Schysst käk. 

Med start vecka 36 rullar de nya kebabsåserna ut i dagligvaruhandeln.


Om Schysst käk

Schysst käk är störst i Sverige på hemmakebab. Företaget är startat av Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges Mästerkock. Hälften av produkterna är veganska och i sortimentet finns allt från olika typer av kebab, falafel och gyros till såser, pitabröd, pizzakit och tillbehör. Schysst käks produkter produceras i Sverige och finns i kyldiskarna och online hos ICA, Coop, Hemköp, Willys, Citygross, Mathem.se och Mat.se


Kontaktpersoner

Jonas Maandi Wallin
Press & Media
Jonas Maandi Wallin