2022-03-18 11:22Pressmeddelande

Schysst käk är Årets Marknadsförare 2021

Alex Kheirmand och Amir Kheirmand, grundare av Schysst käk. Foto: Henrik MillAlex Kheirmand och Amir Kheirmand, grundare av Schysst käk. Foto: Henrik Mill

Näringslivsgalan Guldstänk i Västerås har sedan 2004 hyllat det företagsamma Västerås. Staden som fött många succéföretag såsom ICA, H&M och ABB. I år tilldelas Schysst käk priset Årets Marknadsförare. 

 

- Vilken ära! Guldstänk är speciellt för oss som Västeråsare och Västeråsföretag. Genom åren har så extremt många duktiga och inspirerande företag vunnit de olika priserna. Att vi i år tilldelas Årets Marknadsförare är extremt kul. Hela teamet har gjort ett fantastiskt jobb och jag kunde inte vara stoltare, säger Amir Kheirmand, grundare av Schysst käk och vinnare av Sveriges Mästerkock.

Juryns motivering:

Schysst Käk och hemmakebaben utmanar tacon som det självklara valet för fredagsmyset. Med glädje, värme och en benhård vilja att göra sin grej, oavsett om det handlar om produkter eller marknadsföring, har de lyckats att skapa något stort. Med en tillväxt på i snitt 153 % sen hemmakebabens lansering, en omfattande mediemix och flera utmärkelser har de satt Västerås på kartan.

Mer om Guldstänk och de olika priserna finns på:

Guldstänks webbplats


Om Schysst käk

Schysst käk är störst i Sverige på hemmakebab. Företaget är startat av Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges Mästerkock. Hälften av produkterna är veganska och i sortimentet finns allt från olika typer av kebab, falafel och gyros till såser, olika bröd och tillbehör. Schysst käks produkter produceras i Sverige och finns i kyldiskarna och online hos ICA, Coop, Hemköp, Willys, Citygross, Mathem.se och Mat.se


Kontaktpersoner

Jonas Maandi Wallin
Press & Media
Jonas Maandi Wallin