2022-08-31 08:55Pressmeddelande

Nyhet i butik: Röd kebabsås från Schysst käk

Sveriges populäraste kebabsåser för Hemmakebab får nu en ny efterlängtad familjemedlem. Den tomatbaserade kebabsåsen "Röd kebabsås" från Schysst käk kommer i butik vecka 36.

Sedan lanseringen av kebabsåser i klämflaska under hösten 2021 har Schysst käk blivit ett av de varumärken som säljer mest av kalla såser i den Svenska dagligvaruhandeln.

Nyheten Röd kebabsås från Schysst käk

Nyheten Röd kebabsås från Schysst käk

Genom konsumentinsikter i världens största kebabundersökning, Svenskarna och kebaben, och att lyssna på kundernas önskemål har produktutvecklingen kunnat gå rekordsnabbt. 

– Våra konsumenter har hört av sig dagligen och önskat sig en Röd kebabsås. Vi har en kille i Varberg som hört av sig över 40 gånger sedan 2019. Så Björn i Varberg och alla ni andra, den här kebabsåsen är till er! Säger Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges Mästerkock och grundare av Schysst käk

Björn Mattsson i Varberg är en av de mest hängivna Röd kebabsås-fantasterna i Sverige

Björn Mattsson i Varberg är en av de mest hängivna Röd kebabsås-fantasterna i Sverige

Produktfamiljen består nu av fem kebabsåser; Mild kebabsås, Vitlökskebsås, Röd kebabsås, Het kebabsås och Vegokebabsås.

Nyheten Röd kebabsås är vegansk, tomatbaserad och har en fräsch smak av oregano, persilja och vitlök.

Produkten finns hos ICA, Coop och Axfood fr.o.m. vecka 36

 


För produktprover kontakta:

Johanna Bertilsson, johanna.bertilsson@schysstkak.seOm Schysst käk

Schysst käk är störst i Sverige på hemmakebab. Företaget är startat av Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges Mästerkock. Hälften av produkterna är veganska och i sortimentet finns allt från olika typer av kebab, falafel och gyros till såser, olika bröd och tillbehör. Schysst käks produkter produceras i Sverige och finns i kyldiskarna och online hos ICA, Coop, Hemköp, Willys, Citygross, Mathem.se och Mat.se


Kontaktpersoner

Jonas Maandi Wallin
Press & Media
Jonas Maandi Wallin