2022-09-02 05:45Pressmeddelande

Nyhet i butik: Het Chilimix, Skivad Feferonimix och Picklad Rödkål från Schysst käk

Sveriges mest snabbväxande måltidskoncept Hemmakebab utökas nu med nya tillbehör. De sötpicklade klassiska kebabtillbehören Het Chilimix, Skivad Feferonimix och Picklad Rödkål från Schysst käk kommer i butik vecka 36.

Tillbehören som gjorde en snabb entré i dagligvaruhandeln i våras, men drogs tillbaka på grund av situationen i Ukraina och omvärlden är nu tillbaka.

Nyheterna Picklad Rödkål, Skivad Feferonimix och Het Chilimix

– I vår stora undersökning Svenskarna och kebaben har vi sett att de här tillbehören är väldigt efterfrågade bland konsumenterna. Äntligen är det superenkelt för alla att få extra sting och krispighet till sin Hemmakebab! Säger Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges Mästerkock och grundare av Schysst käk

Sedan tidigare finns det uppskattade tillbehöret Picklad Rödlök ute i handeln. Med de tre nya tillbehören är Hemmakebab-sortimentet större än någonsin och består nu av 23 produkter.

Nyheterna finns hos ICA, Coop och Axfood i olika utsträckning fr.o.m. vecka 36.

 


För produktprover kontakta:

Johanna Bertilsson, johanna.bertilsson@schysstkak.seOm Schysst käk

Schysst käk är störst i Sverige på hemmakebab. Företaget är startat av Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges Mästerkock. Hälften av produkterna är veganska och i sortimentet finns allt från olika typer av kebab, falafel och gyros till såser, olika bröd och tillbehör. Schysst käks produkter produceras i Sverige och finns i kyldiskarna och online hos ICA, Coop, Hemköp, Willys, Citygross, Mathem.se och Mat.se


Kontaktpersoner

Jonas Maandi Wallin
Press & Media
Jonas Maandi Wallin