2022-04-19 05:05Pressmeddelande

Gör din grej! Årets stora reklamkampanj rullar nu igång i TV4

Schysst käk är ett av dagligvarubranschens snabbast växande livsmedelsföretag och störst i Sverige på Hemmakebab. Nu släpps den nya reklamfilmen som ska stärka varumärkets position som helgrätt i kampen mot tacon och fortsätta tillväxtresan.

Plattformen Gör din grej! som både hyllar allas rätt att göra sin grej och lyfter fram flexibiliteten i måltidslösningen Hemmakebab lanserades förra året, även då tillsammans med Mange Schmidt som låtskrivare.

I år har Schysst käk tagit hjälp av välkände producenten Magnus Frykberg för att ta fram en remix som höjer tempot och matchar det nya folkligare manéret.

- Vi ville verkligen lyfta fram allt som vi får skickat till oss i sociala medier. Det lagas rekordmycket Hemmakebab runt om i Sverige och i allt vi får skickat till oss är det alltid riktigt schysst helgfeeling, säger Amir Kheirmand, grundare av Schysst käk och vinnare av Sveriges MästerkockReklamfilmen som är navet i årets Gör din grej!-kampanj är regisserad av Isabell Berglund på Giants & Toys och kommer synas i TV4 och i digitala kanaler under kommande år. Koncept och strategi är framtaget inhouse.

- När vi satte att hela produktionen skulle filmas på iPhone föll alla pusselbitar på plats, vi har kort tid att hylla våra Hemmakebab-hjältar och genom att få den här lite mer hemmafilmade känslan så är vi övertygade om att vi kommer träffa rätt i vår breda folkliga målgrupp, säger Alex Kheirmand, CMO och medgrundare av Schysst käk

Schysst käk har under det senaste året fördubblat sin varumärkeskännedom och har idag den högsta kännedomen inom kebabsegmentet. Under 2021 skördade varumärket flera framgångar, bland annat med dagligvaruhandelns främsta pris Årets Dagligvara för sin innovativa lansering av Vegokebab i finalkamp mot Oatly och Anamma.

 Om Schysst käk

Schysst käk är störst i Sverige på hemmakebab. Företaget är startat av Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges Mästerkock. Hälften av produkterna är veganska och i sortimentet finns allt från olika typer av kebab, falafel och gyros till såser, olika bröd och tillbehör. Schysst käks produkter produceras i Sverige och finns i kyldiskarna och online hos ICA, Coop, Hemköp, Willys, Citygross, Mathem.se och Mat.se


Kontaktpersoner

Jonas Maandi Wallin
Press & Media
Jonas Maandi Wallin