2021-11-24 08:23Nyheter

Bli en schysst kompis på nätet! Ta Mobilkörkortet tillsammans med era barn.

Alla barn ska kunna göra sin grej och ha en schysst stund online. Därför finns nu Mobilkörkortet. Ett roligt kunskapstest för hela familjen och ett smart och samtalsöppnande verktyg för alla föräldrar. Nu ger vi 100 nya mobilkörkortstagare Hemmakebab som belöning.

En uppkopplad mobil innebär en värld av möjligheter, men också baksidor. Våra vänner på Telia och vår samarbetspartner Friends har tagit fram Mobilkörkortet. Ett superviktigt och smart initiativ.

Mobilkörkortet tar du tillsammans med ditt barn och ni lär er hur man är en schysst kompis online. Det ger även verktyg till dig som förälder för att underlätta samtal om livet på nätet. Mobilkörkortet är anpassat för barn mellan 6-9 år, men såklart kan även äldre barn ta det.

Som en del i Friends-familjen är vi såklart med och supportar Mobilkörkortet i våra kanaler. De 100 första barnen som tar sitt Mobilkörkort och skickar in till oss bjuder vi riktigt härlig Hemmakebab. 


Så här gör du och ditt barn för att ta mobilkörkortet

 

  1. Börja gärna med att kika in på Mobilkörkortets kunskapssajt - där finns det massor av bra tips och kunskap!
  2. Sätt dig bekvämt med ditt barn och gå till hemsidan mobilkorkortet.se
  3. Kör igång quizen - blir det svårt så diskutera och hjälp ditt barn att hitta rätt svar.
  4. Taadaa! Mobilkörkortet är klart! Ta en skärmdump -> skicka skärmdumpen, namn på barnet som tagit Mobilkörkortet och er adress till hello@schysstkak.se -> följ oss på Instagram

    Fixa det så skickar vi Kebabcheckar på posten*. 

 

 

*Gäller de 100 första som skickar in sitt mobilkörkortOm Schysst käk

Schysst käk är störst i Sverige på hemmakebab. Företaget är startat av Amir Kheirmand, vinnare av Sveriges Mästerkock. Hälften av produkterna är veganska och i sortimentet finns allt från olika typer av kebab, falafel och gyros till såser, pitabröd, pizzakit och tillbehör. Schysst käks produkter produceras i Sverige och finns i kyldiskarna och online hos ICA, Coop, Hemköp, Willys, Citygross, Mathem.se och Mat.se


Kontaktpersoner

Jonas Maandi Wallin
Press & Media
Jonas Maandi Wallin